På turskidor genom Europas sista "vildmark"

Är du redo att uppleva äventyret? Att vistas i Sareks nationalpark under vinterhalvåret är en fascinerande upplevelse och en utmaning för den äventyrslystne.  Den här turen bjuder på såväl vackra vyer, enastående natur och krävande ansträngningar, vi lever ute i den här storslagna naturen under ca en vecka då väderförhållandena för dagen styr vår färd.  Välkommen till ett kyligt vinteräventyr i Europas sista ”vildmark”.

 

Sarek national park in the world heritage Laponia in Jokkmokk Swedish Lapland
Bielavallda i Sarek Foto: Mirja Andersson

Det här turen är för dig som...

vill ha en ordentlig utmaning och längtar efter ett häftigt äventyr. Sarek skidexpedition är vår tuffaste tur och det ställer stora krav på dig som deltagare. Du bör ha hyfsad skidvana dvs turskidor, ha tältat förrut helst på vintern, vara medveten om dina begränsningar såväl fysiskt som psykiskt och ha lätt att samarbeta i grupp. Har du detta så har vi resten som kunskap, utrustning och en säkerhetsorganisering. Hör gärna av dig till oss för frågor och funderingar! 

Det här ingår i paketet

Professionella guider, all lokal transfer från ankomst till avresa, logi och helpension, skidutrustning, lägerutrustning och säkerhetsutrustning.

Pris: 16650 SEK/deltagare

Gå till bokningsformuläret >>

Created by CJ Utsi Media ©